Farge på manikyr gel lakk

Ideer for neglelakk burgund gel gel

Ideer for neglelakk burgund gel gel

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. verdi
 2. nyanser
 3. Skaper nyanser

Valget av farge når man lager en manikyr er veldig viktig. Nå er mettede farger fast i mote. En av de mest populære er burgunder og nyanser. Men for å skape et harmonisk bilde, må du vite reglene for å kombinere design med toner, samt alle mulige muligheter for å kombinere dem.

verdi

Burgund fargen er ikke uavhengig. Den er produsert ved å blande røde og brune nyanser. Følgelig er det ganske harmonisk kombinert med dem.

Denne nyansen er perfekt for energiske, målbevisste, forretningsmessige og begrensede mennesker. Vi kan si at farge dyrker disse egenskapene, men det anbefales ikke å bruke det når du lager et bilde i store mengder. Det kan påvirke følelsesmessig tilstand negativt, og holde eieren i konstant tone. Av denne grunn er et godt alternativ for bruk en manikyr. En liten burgunder detalj på hendene skaper de nødvendige omgivelsene, men overbelaster ikke bøyen.

8 bilde

Denne fargen er perfekt for personer med mørk eller bare garvet hud. Det er stort potensial for å kombinere sine forskjellige nyanser og skape flerfasetterte komposisjoner. For fair-skinned fashionistas er den også egnet, men i kombinasjon med lettere farger. Dette vil bidra til å fortynne det generelle inntrykket av en rik tone.

I tillegg merker vi på at i alderskategorien er det ingen direkte kontraindikasjoner for bruk av burgunder.

Imidlertid er denne fargen i sin rene form knyttet til soliditet, som ikke er karakteristisk for unge jenter. Vises i bildet av en slik manikyr med en mislykket kombinasjon med en bue kan alder.

nyanser

Burgundfarge er avledet fra et stort antall toner.

De viktigste for å lage en manikyr er:

 • Bordeaux;
 • Marsala;
 • bringebær;
 • mørk kirsebær.

Bordeaux nyanse fikk navnet sitt fra vin laget i provinsen med samme navn. Han er den mest mettede av denne listen. Den største fordelen er at den ser dyr og elegant ut. Litt mer dempet er fargen på Marsala. Denne skyggen anses som mellomliggende mellom grå-rød og lilla-rød.

Berrytoner ser mer saftig og livlig ut. Mørk kirsebær og crimson er også populære, og brukes ofte til å lage sommerbuer. Raspberry anses som den mest ungdommelige i serien.

8 bilde

Bordeaux

Noen av alternativene ovenfor er vellykket brukt til å lage design på korte og lange negler. Det er ingen hindring og form av spissene, som kan være enten klassisk oval eller rektangulær, eller firkantet eller skarpt.

For å få et harmonisk og fasjonabelt bilde, er det nødvendig å demontere ideene til innredning ved hjelp av burgunder nyanser i mer detalj.

Denne fargen passer for kvelds- og forretningsbilder. Bordeaux kan brukes med nesten hvilken som helst teknikk. Den ser vakker og fransk, og månestil og blomsterdekorasjon. Det går også bra med varme nyanser, gyldne og nakentoner. Beige farger vil være et utmerket utgangspunkt for en manikyr, laget burgundy gel lakk på negler av kort og middels lengde.

Denne nyansen er luksuriøs i matt tone og som et selvstendig belegg, og som grunnlag for ethvert mønster. Ofte er denne kombinasjonen brukt når du bruker slør i en kontrastfarge.Men du kan eksperimentere med forskjellige geometriske mønstre eller minimalistisk innredning.

Når du lager kombinasjoner med rhinestones, oppnås et utrolig effektivt resultat. Men her er det viktig å ikke overdrive det. Forfining og luksus i innredningen kan oppnås ved å dekorere noen få fingre med en liten mengde rhinestones.

Det er et annet uvanlig dekorasjonsalternativ som passer perfekt til burgunderbasen - dette er "ødelagt glass". Men det bør også plasseres ikke på alle negler, men på maksimalt tre.

Marsala

Kombinasjonen av brun og burgunder gjør at du kan få fargen på Marsala. Denne nyansen er ganske universell, og er kombinert med hvilken som helst farge. Det er derfor mote for ham går fra sesong til sesong.

Når du utfører en manikyr i en lignende tone, er lengden på neglene ikke signifikant. Derfor er det mange designalternativer for å bruke den. Nail art masters tilbyr å bruke trend retninger, legger til en liten "zest" som vil fremheve og understreke eierens personlighet. For å løse et slikt problem, er en kombinasjon av flere stilarter, for eksempel en jakke med månen og blomsterdekorasjonen, perfekt. Kombinasjoner med mer enn to retninger er mye mer sannsynlig å være unike.

Marsala har sine egne karakteristikker, hvorav det viktigste er sesongmessighet. Designere anbefaler å bruke skygge til dekorasjon om vinteren, da det går bra med et kaldt utvalg. Dette gjør det mulig å utfylle bildet i riktig stil for denne sesongen.

I tillegg er denne fargen valgt for bryllup manikyr. For elskere av toner nær naturlige, negler skygge marsala vil være en godsend på bakgrunn av en hvit kjole. For daglig manikyr, kan du velge denne farge ikke bare som monokromatisk belegg, men også som en del av en kompleks innredning, dekorert med en liten mengde gull- eller sølvklemmer på flere fingre.

crimson

En slik nyanse i fargepaletten er nærmere rosa. Vi kan si at dette er hans mørke versjon, som går bra med kalde farger. Crimson tone passer for eiere av veldig god hud, legger vekt på deres ømhet og skjøthet. Det ser bra ut i en hvilken som helst tekstur og kombineres med de tilstøtende røde og rosa tonene som passer godt med ombre-stilen. Denne gradienten kan utføres i hvilken som helst retning (vertikal eller horisontal), så vel som i den stiplede versjonen.

En annen nyanse er kunnskapen om å kombinere den med en flokk. Materiell med så uvanlig navn er ikke noe mer enn bunker, med hjelp av hvilke de skaper en ekte fløyeloverflate. Flock kan brukes både på grunnlag av en crimson farge og i et kontrasterende mønster. Fargeblockering er en trendy versjon av bringebærdesign. Det er en innredning som kombinerer flere forskjellige, til og med motsatte farger. For en slik kombinasjon er stor gul og lyseblå tone.

Mørk kirsebær

Dette er en dyp farge som perfekt kombinerer med den klassiske stilen både i klær og i dekorasjon av negler. Det ser mest fordelaktig ut på ovale plater. Denne form for kirsebær gir en spesiell femininitet, frækhet og eleganse. Denne nyansen er foretrukket i å skape kvelden bue. Samtidig er aldersbegrensning praktisk talt ubetydelig. Jenter liker å bruke kirsebær som en forførende og lekfull aksent.

Kirsebær tone er egnet for å bruke gnister og rhinestones, kan være et utmerket utgangspunkt for et speil eller glassmaleri. Slike gelpoleringsmiddel er kombinert med en hvilken som helst rød hue og anbefales av negleformgivere som en av komponentene til en ombre kveldsmanikyr.

Selvfølgelig ser skyggen elegant og mer imponerende på en lang lengde negler. Å bringe manikyret til nåtiden vil hjelpe denne form for negler, som "røret".

Lange, men ikke skarpe tips i matt kirsebærfarge med en liten mengde gullbelagte elementer vil imponere de mest erfarne fashionistene.

Skaper nyanser

Når du gjør en manikyr i burgunder nyanser, er det nødvendig å nøye behandle overflaten av negleplaten for å eliminere selv små feil. Belegget av en slik tone kalles kompleks nettopp fordi de minste uregelmessighetene på den er umiddelbart synlige. Av denne grunn anser manikyrspesialister det mulig å bruke bare gelpoleringsmiddel. Han forutsetter både høyverdig prosessering av overflate ved polering og tegning av nivelleringsgelbasen. Med hjelpen kan du rette opp de små uregelmessighetene til platen.

En viktig detalj er fjerning av kutikula, som må gjøres nøye. Selv en liten bezel ved nakkens underkant vil bli tydelig ved krysset av en så lys skygge.

Trinnene involvert i forbehandling inkluderer:

 1. fjerning av det gamle belegget;
 2. forme platen;
 3. fjerning av cuticle;
 4. Arbeidsflate polering.

Du må også huske at fargelakk, spesielt lyse farger, fanget på huden rundt neglen, gjør ikke manikyr dekorere. For å forhindre disse problemene, er det bedre å smøre huden rundt neglområdet med en krem ​​før du starter belegget. I dette tilfellet, selv om innredningen går utover grensene til arbeidsflaten, kan den lett fjernes med en bomullspute.

For å lage en innredning i burgunderfarger er det et lite liv hack. Hvis denne nyansen er den viktigste, kan ikke en gjennomsiktig gelbase brukes. Det er bedre å bruke farget lakk i flere lag. Så fargen blir mer mettet. Det er viktig å tørke hvert etterfølgende lag forsiktig under lampen. Etter påføring av basen, den endelige innredningen og tørking, er det nødvendig å bruke et etterbehandlingsstøtende belegg. Dette er gjort for en lengre drift av manikyret og skape ytterligere glans.

Hvordan lage et vakkert manikyr gellakk i burgunderfarger, se nedenfor.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner